Terug

Daktrimmen

Filters

Daktrimmen

Een aluminium daktrim zorgt een mooie en veilige afwerking van uw plat dak. Het daktrim zorgt voor een duurzame bescherming tegen het weer, ophoping van vocht, gevogelte en ongedierte door de randen strak af te schermen. Het is als het ware de omlijsting van je platdak. Voor een perfecte afwerking bieden wij ook vooraf gefabriceerde binnenhoeken en buitenhoeken die gekoppelde worden met speciale koppelplaatjes.

Bestel eenvoudig je daktrim

Bekijk ons assortiment aan aluminium daktrimmen en accessoires! Onmisbaar voor elk dak.

Waarom een aluminium daktrim?

Een goede randafwerking is dus van belang om de levensduur van uw dak te verlengen. Daktrim kan in verschillende varianten en afmetingen geleverd worden afhankelijk van uw dak en uw wens. Zo bieden wij een ronde variant aan die een chiquere uitstraling heeft dan de standaard daktrim.

Een daktrim bij ROOFSALE

Een daktrim is een veel gebruikt artikel. Een daktrim zocht voor de juiste afwerking van jouw dak. Verder zorg je voor de beste bescherming tegen verschillende invloeden van buitenaf.

Bij je bestelling worden alle instructies en materialen meegeleverd, zoals daktrimschroeven waarmee de montage heel eenvoudig uit te voeren is. Solderen is dus niet nodig. Je kunt tijdens het bestellen kiezen uit deklijsten met verschillende afwerkingen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box