De beste materialen voor jouw dak

Bij Roofsale verkopen we producten gemaakt van de beste materialen. De producten in onze groothandel zijn van professionele kwaliteit en van uitstekende merken. Je vindt hier merken zoals: Anza, KWB, Bostik en Ubbink. Bekijk het ruime assortiment!

Scherpe en heldere prijs

Transparantie is een belangrijk begrip voor Roofsale, om deze reden werken wij met heldere en scherpe prijzen. Roofsale is al lange tijd betrouwbare leverancier voor particulieren, aannemers en dakdekkers. Wij leveren kwaliteit zonder poespas of onvoorziene kosten!

Hulp en advies op maat

Het team van Roofsale heeft ruime kennis opgedaan op het gebied van dakdekken. Met deze ervaring kunnen wij onze klanten voorzien van hulp en advies op maat. Wij weten precies waar jij tegenaan loopt tijdens het oplossen van jouw dak-problemen, neem dus snel contact op of kom langs in onze showroom!

Dakdekker

Zakelijk bestellen?

Ben jij aannemer of wil jij graag zakelijk bestellen met gepersonaliseerde kortingen tot 10% korting

Waarom kiezen voor Roofsale

Bij Roofsale hebben wij ruime expertise in huis als dakdekkers. Met deze expertise kunnen wij onze klanten verzekeren van de beste producten, adviezen, service en kwaliteit. In onze webwinkel vind je een breed assortiment aan dak-producten, zoals EPDM, dakleer, daktrimmen en dakpannen. Stuk voor stuk gemaakt van uitsluitend professionele materialen.

Wij zijn 6 dagen in de week bereikbaar en staan met ons ervaren team klaar om advies en hulp op maat te leveren. Zo vind je op bij Roofsale alles wat je nodig hebt om jouw dak-problemen op te lossen. Neem direct contact op of kom langs in onze showroom!

Wij zijn er voor de ondernemer

Niet alleen zijn wij dé webwinkel voor particulieren, wij zijn ook al lange tijd betrouwbare leverancier voor aannemers en dakdekkers. Roofsale levert uitsluitend professionele materialen van de beste kwaliteit. Als ondernemer ontvang jij nu ook tot 10% korting op het gehele assortiment. Dus ben jij ondernemer en op zoek naar een betrouwbare en ervaren leverancier in dak-materialen? Doe dan direct de gratis aanvraag en bestel jouw dak benodigdheden op factuur!