Filters

Prijs

Gereedschap

  •  (1)

Bevestigingsgereedschap

Bij ROOFSALE bieden wij niet alleen kwalitatief materiaal maar ook kwalitatief gereedschap. Daarnaast moet gereedschap veilig en betrouwbaar zijn in gebruik. Je wilt immers niet een stuk gereedschap wat na twee keer gebruiken al kapot gaat, en ongelukjes zitten natuurlijk in een klein hoekje. Daarom bieden wij alleen het beste gereedschap aan! Wij bieden alleen het beste gereedschap aan met de hoogste kwaliteit voor de professionele vakman. Neem een kijkje in ons assortiment.

Wat voor gereedschap heb ik nodig?

Op elk potje past een deksel, zo is er ook voor elke klus het passende gereedschap. Heb je geen idee welk gereedschap je nodig hebt? Dan bieden de vakmannen van ROOFSALE u deskundig advies aan.

ROOFSALE’S gereedschap

Je zult begrijpen dat er geen één gereedschap tool is die alle daken kan leggen. Voor elke klus heb je andere gereedschap nodig. Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste tools.

Als je niet alle gereedschappen voor het monteren van je dak in huis hebt, kun je die eenvoudig mee bestellen met alle overige materialen. De gereedschappen die wij aanbieden zijn van van professionele kwaliteit en uiteraard zeer geschikt om mee te werken bij het maken van een platdak.

De beste materialen

Professionele kwaliteit en uitstekende merken.

Scherpe en heldere prijs

Zonder poespas of onvoorziene kosten.

Hulp en advies op maat

Wij helpen je met jouw dak-problemen.