Over ons

Waarom kiezen voor Roofsale

Bij Roofsale hebben wij veel kennis in huis als dakdekkers. Met deze kennis verzekeren wij onze klanten van de beste producten, adviezen, service en kwaliteit. In onze webwinkel vind je een ruim aanbod aan dak-producten, zoals EPDM, dakleer, daktrimmen en dakpannen. De producten op roofsale.nl zijn stuk voor stuk gemaakt van professionele materialen.

Wij zijn 6 dagen in de week bereikbaar en staan met ons ervaren team klaar om advies en hulp op maat te leveren. Zo vind je op bij Roofsale alles wat je nodig hebt om jouw dak-problemen op te lossen. Neem direct contact op of kom langs in onze showroom!

Teamfoto Roofsale

Wij zijn er voor de ondernemer

Roofsale is niet alleen dé groothandel voor particulieren, wij zijn ook al lange tijd betrouwbare leverancier voor aannemers en dakdekkers. Wij leveren uitsluitend professionele materialen van de hoogste kwaliteit. Als ondernemer ontvang jij nu ook tot 10% korting op het gehele assortiment. Dus ben jij ondernemer en op zoek naar een betrouwbare en ervaren leverancier in dak-materialen? Doe dan direct de gratis aanvraag en bestel jouw dak benodigdheden op factuur!

Kom langs in onze showroom

Adresgegevens:
Parallelweg-Oost 72 C
5251 JX Vlijmen

Bel: 073 203 20 01
Whatsapp: +31 654344232
Email: webshop@roofsale.nl

Openingstijden

Maandag tot Vrijdag: 06:00 – 17:30
Zaterdag: 06:30 – 12:00
Zondag: Gesloten