Filters

Prijs

Categorieën

  •  (1)

Type

  •  (1)
  •  (4)

Hoogte

Kleur

  •  (5)

Daktrimmen

Bij Roofsale vind je een ruim assortiment aan aluminium daktrimmen van de beste kwaliteit. Een aluminium daktrim zorgt voor een mooie en veilige afwerking van je platte dak. De daktrim zorgt voor een duurzame bescherming tegen het weer, ophoping van vocht, gevogelte en ongedierte door de randen strak af te schermen. Het is als het ware de omlijsting van je platte dak. Voor een perfecte afwerking bieden wij ook vooraf gefabriceerde binnenhoeken en buitenhoeken aan die gekoppeld worden met speciale koppelplaatjes.

Bestel eenvoudig je daktrim

Bekijk ons assortiment aan aluminium daktrimmen, binnen- en buitenhoeken en accessoires! Onmisbaar voor elk dak. Bij Roofsale vind je daktrimmen in diverse soorten en maten en in de kleuren antraciet, wit en zwart.

Waarom een aluminium daktrim?

Een goede randafwerking is van belang om de levensduur van je dak te verlengen. Je daktrim kan in verschillende varianten en afmetingen geleverd worden afhankelijk van je dak en jouw wens. Zo bieden wij bijvoorbeeld naast een rechte, ook een ronde variant aan die een chiquere uitstraling heeft dan de standaard daktrim.

Deze ronde variant wordt ook wel een kraal trim genoemd. De aluminium kraal trim is de ideale afwerking voor onder andere platte daken, overkappingen en veranda’s. Roofsale verkoopt ook kraal hoeken om te combineren met je kraal daktrim. Zo zijn de kraal trim aluminium 26 mm en de kraal buitenhoek 26 mm de perfecte combinatie voor een strak afgewerkt dak.

Buitenhoeken en binnenhoeken

Een daktrim wordt gebruikt om de rand van het dak perfect af te werken. Om ervoor te zorgen dat de hoeken van het dak ook strak zijn, verkopen wij vooraf gefabriceerde binnen- en buitenhoeken die alleen nog maar bevestigd hoeven te worden. Hiervoor gebruik je eenvoudig een koppelplaatje tussen de daktrim en het hoekstuk. Binnen- en buitenhoeken zijn in diverse kleuren en maten te krijgen.

Bevestigen van daktrimmen

Het bevestigen van daktrimmen gaat eenvoudig met daktrimschroeven. Deze schroeven zijn speciaal gefabriceerd om een daktrim mee te bevestigen. De zelf borende schroef kan gebruikt worden om diverse soorten aluminium daktrimmen op bijvoorbeeld EPDM-folie te monteren. Neem een kijkje in het assortiment van Roofsale!

Een daktrim bij Roofsale

Een daktrim is een veel gebruikt product. Het zorgt voor de juiste afwerking van jouw dak. Verder zorg je voor de beste bescherming tegen verschillende invloeden van buitenaf. Je kunt tijdens het bestellen kiezen uit daklijsten met verschillende afwerkingen. Bestel jouw daktrim direct bij Roofsale!

De beste materialen

Professionele kwaliteit en uitstekende merken.

Scherpe en heldere prijs

Zonder poespas of onvoorziene kosten.

Hulp en advies op maat

Wij helpen je met jouw dak-problemen.