Verzenden

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling binnen is? Binnen 1-3 werkdagen bezorgen wij uw bestelling (uitgezonderd de Waddeneilanden), mocht het anders zijn dan informeren wij u. Als Roofsale een product niet binnen 30 dagen kan leveren, dan informeren wij u schriftelijk hierover binnen 10 werkdagen na plaatsing van de order.

Levering
Zink materiaal Enkel Nederland binnen 3 werkdagen

Materialen (EPDM, dakbedekking etc)
Nederland  |  binnen 4-6 werkdagen.

Dakpannen verzenden

Nederland  |  binnen 2-6 werkdagen.

Het is helaas niet mogelijk om dakpannen te versturen met een pakketzending. Daarom gaan alle pannen bestellingen via pallettransport. Vind je de verzending te duur? Wij nodigen je graag uit bij ons groothandel in Vlijmen waar wij je helpen bij het inladen van de desbetreffende pannen! Houd er rekening mee met bestellen dat tijdens het transport een 10% kapot geleverd kan worden waar wij niet aansprakelijk voor zijn.

I.v.m. met de huidige situatie van de schaarste in de dakpannen kan het lang duren voordat uw pannen binnen zijn.

Lichtkoepels en lichtstraten

Enkel Nederland (geen Waddeneilanden) | circa 14 werkdagen*

Plaatmateriaal (kanaalplaten, lengtes)
Enkel Nederland (geen Waddeneilanden) | circa 8 tot 15 werkdagen*

* Levertijd heeft te maken met de route die de vervoerder 1x per week door Nederland doet. Hierdoor kan een langere levertijd ontstaan afhankelijk van bestel dag.

Hoe komt mijn bestelling aan?
Meestal sturen wij de materialen per pakket naar u toe, mocht het echter te groot of te zwaar zijn dan zullen wij dit met een pallet verzenden. De bestelling zal tot de voordeur /oprit geleverd worden.

Wat gebeurt er met mijn zending als ik niet thuis ben?
Wij maken omtrent de levering des gewenst een persoonlijke afspraak. De standaard procedure is als volgt: Pallet levering kunnen we in overleg met u door derden laten onderteken (bijv. buren). Indien bij een Pallet levering op de overeengekomen leveringsdatum niemand op het adres is om de ontvangst documenten te ondertekenen, nemen wij de levering retour. Deze wordt in overleg met u opnieuw aangeboden tegen een vergoeding van € 50,- incl. BTW.

Waddeneilanden:

Als je wilt bestellen vanuit de Waddeneilanden is het alleen mogelijk om af te halen bij een van onze afhaallocaties. Of je moet een bestelling van boven de 1000 euro hebben dan kunnen wij deze wel verzenden.

Bezorgkosten binnen Nederland (Geen Waddeneilanden):

 1. GRATIS afhalen te Vlijmen en andere afhaallocaties
 2. GRATIS verzending vanaf € 400,-
 3. Pakketverzending € 50,-
 4. Dakpannen/isolatieplaten palletverzending € 75,- verzending
 5. Cement/Specie € 75,-
 6. Palletverzending € 75,-
 7. Standaard verzending €14,99

Bezorgkosten binnen België:

 1. GRATIS afhalen te Vlijmen en andere afhaallocaties
 2. GRATIS verzending vanaf € 1000,-
 3. Pakketverzending € 50.00,-
 4. Dakpannen/isolatieplaten palletverzending € 115,- verzending
 5. Cement/Specie € 75,-
 6. Palletverzending € 75,-
 7. Standaard verzending €14,99

Toch nog vragen? 
Bekijk dan eens onze veelgestelde vragen of U kunt ons op werkdagen telefonisch bereiken tussen 08.00 en 17.00 uur op 073 2032001. Ook kunt u een berichtje achterlaten op onze website. Wij beantwoorden al uw vragen en opmerkingen op een vakkundige wijze.

Ben je opzoek naar EPDM folie voor op een platdak? ROOFSALE maakt uitsluitend gebruik van hoge kwaliteit Europese EPDM. Dit materiaal hebben we zelf al op honderden daken gelegd. Het is makkelijk te verwerken en heeft standaard vijftien jaar garantie. We leveren uitsluitend een dikte van 1.14 mm, dit is geschikt voor alle platte daken.