Werken bij Roofsale

Werken bij Roofsale

Roofsale is dé groothandel voor dakmaterialen die aannemers, dakdekkers of particulieren nodig hebben. Zes dagen per week vanaf 6 uur ‘s ochtends kunnen klanten bij ons terecht voor het afhalen van benodigdheden. De winkel ligt parallel aan de A59, op 5 minuten rijden van Den Bosch. Een goed aan te rijden locatie, voor zowel onze klanten als onze medewerkers.

We zijn een betrouwbare leverancier met veel ervaring en een uitgebreid assortiment en voorraad aan kwalitatieve dakmaterialen. Ons magazijn is de spil van onze organisatie. Doordat jij die samen met je collega’s netjes en op orde houdt, kun je onze klanten goed van dienst zijn. Tevreden klanten zijn voor ons van levensbelang. Zij weten ook een volgende keer weer hun weg naar Roofsale te vinden.

Herken jij je in een van onderstaande vacatures? Solliciteer dan door een mail te sturen met je cv en motivatie naar webshop@roofsale.nl. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Showroom roofsale

Waarom kiezen voor Roofsale

Bij Roofsale is geen dag hetzelfde! Ons team voorziet klanten online, telefonish en fysiek van advies en handelt de orders af. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in een hard werkend en gezellig team? Bekijk onderstaande vacatures!