Verkoper binnendienst

Ben je een gedreven salesmedewerker en vind je vrijheid in je werk erg belangrijk? Ga dan als verkoper binnendienst bij Roofsale aan de slag!

Bij ons ben je samen met je collega’s het eerste contact voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Ze komen naar ons toe voor een nieuw dak, of met problemen aan hun bestaande dak. Sommige klanten weten al precies wat ze zoeken, anderen hebben nog geen idee wat ze willen. Daar ligt voor jou de uitdaging! Je geeft al onze klanten het juiste advies over onze producten.

Klinkt dit als de baan waar je al een tijdje naar op zoek bent? Lees dan snel verder!

Wat je bij ons gaat doen

Als verkoopmedewerker bij Roofsale is geen dag hetzelfde. Een cliché, maar zo waar. Geen klacht is namelijk hetzelfde, en ook de verkoop verloopt via verschillende kanalen. Zo kan het zijn dat je klanten online, telefonisch of fysiek van advies voorziet. De gesprekken die je voert zijn heel divers. Daarom is het belangrijk dat je goed kan schakelen. Dat en je drive helpt je om samen met je collega’s de mooiste deals te sluiten.

Binnen het Roofsale-team staan persoonlijk contact, openheid en plezier hoog in het vaandel. Je ziet kansen en krijgt voldoende ruimte om deze te benutten. Daarnaast is verkopen niet het enige dat je doet. Je bent ook verantwoordelijk voor binnenkomende opdrachten, het afhandelen van orders en het beantwoorden van vragen. Je houdt de ontwikkelingen in de markt actief in de gaten en schakelen tussen logistiek en de klant is voor jou geen probleem.

Waarom je bij ons wilt werken?

Ga je als verkoopmedewerker bij Roofsale aan de slag? Dan bieden we jou:

Contract

Een tijdelijk contract, maar met uitzicht op een vast dienstverband.

Salaris

Een goed salaris op basis van je ervaring (tussen de 2400-2800 euro bruto per maand).

Kortingen

Leuke werknemerskortingen.

Gezellig team

Werk in een gezellig team met een informele familiesfeer.

Ruimte voor eigen ideeën

Een platte organisatie met ruimte voor je eigen initiatieven en ideeën.

Opleidingen

Ruimte voor het volgen van opleidingen om je verder te ontwikkelen.

Wat wij van jou vragen?

Als verkoper binnendienst bij Roofsale ga je fulltime (40 uur per week) aan de slag. In overleg werk je ook in het weekend. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is voor deze functie belangrijk, net als het bezit van Rijbewijs B.

Wees niet bang dat je nu al alles moet weten van dakpannen. Productkennis en kennis over onze diensten moet groeien. Daar geven we je tijdens het uitoefenen van de functie alle tijd en ruimte voor.

Solliciteren?

Roofsale is dé groothandel voor dakmaterialen die aannemers, dakdekkers of particulieren nodig hebben. Zes dagen per week vanaf 6 uur ‘s ochtends kunnen klanten bij ons terecht voor het afhalen van benodigdheden. Dat doen ze bij onze winkel die parallel aan de A59 ligt, op 5 minuten rijden van Den Bosch. Een goed aan te rijden locatie, voor zowel onze klanten als onze medewerkers.

Roofsale is een betrouwbare leverancier met veel ervaring waardoor onze klanten ons ook bij problemen met hun dak altijd weten te vinden. Aan jou als verkoper binnendienst de uitdaging om voor die problemen een oplossing te vinden. Zodat klanten ook de volgende keer weer hun weg naar Roofsale weten te vinden.

Voldoe je aan de eisen van deze vacature? Solliciteer dan door een mail te sturen met je cv en motivatie naar webshop@roofsale.nl. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!