Duurzame dakisolatie van Roofsale

Ben je op zoek naar duurzame dakisolatie? Roofsale heeft een ruim assortiment aan dakmaterialen van kwaliteitsmerken als Superfoil. Dakisolatie is een belangrijk onderdeel voor de duurzaamheid van een huis.

Wat is dakisolatie?

Een huis verliest veel warmte via het dak. Dat is zonde van de verwarmingskosten en slecht voor het milieu. Met de juiste dakisolatie zorg je voor een duurzamer huis. Dat is beter voor het milieu, omdat je minder hoeft te stoken om het huis warm te houden. Daarnaast bespaar je op stookkosten, omdat je zoveel mogelijk warmte binnen houdt. De overheid wil het isoleren van huizen stimuleren en biedt daarom verschillende subsidies aan voor het gebruik van duurzame dakmaterialen.

Shop alle dakisolatie

 

Subsidie regelingen

Vanuit de overheid is er een subsidieregeling voor isolatie van daken, de ISDE. Hiervoor moet je minimaal 20 m² isoleren. Bovendien moet het isolatiemateriaal een RD-waarde van 3,5 hebben. De isolatie moet geïnstalleerd worden door een erkend bouwbedrijf en de subsidie geldt alleen voor huizen van voor 2008. Kies een duurzaam dak isolatiemateriaal van Roofsale en voldoe eenvoudig aan de vereisten. Hulp nodig bij de juiste keuze? Neem contact op met onze klantenservice!

Meldcodelijst isolatiematerialen

Subsidiebedragen isolatiemaatregelen

BauderECO Logo

BauderECO

Een dak duurzaam isoleren doe je gemakkelijk met producten van het merk BauderECO. Bauder is al jarenlang specialist op het gebied van daksystemen en uniek in zijn soort. Dakisolatie van BauderECO is namelijk gemaakt van biomassa en er hoeft zodoende geen boom voor gekapt te worden.

De isolerende eigenschappen zijn uitstekend, dus milieuvriendelijkheid gaat bij Bauder hand in hand met kwaliteit. Met BauderECO kies je dus voor duurzaamheid door de isolerende werking, maar ook de gebruikte materialen.

Shop alle BauderECO

Superfoil logo

Superfoil

Dit merk is al 15 jaar expert op het gebied van duurzame isolatie. Alle folies zijn van hoge kwaliteit, gemakkelijk te monteren en hebben een erg hoge isolatiewaarde. Superfoil is heel flexibel en daardoor makkelijk te plaatsen, ook in combinatie met bestaande isolatie.

Bij Roofsale hebben we alle isolatiefolies van Superfoil op voorraad liggen. Benieuwd welk type folie u het beste kunt kiezen om in aanmerking te komen voor subsidie? Neem contact op het onze klantenservice!

Shop alle Superfoil

Isolatie hellend dak

Een hellend dak isoleer je van binnenuit of buitenaf. Ga je van buitenaf isoleren? Dan verwijder je de dakpannen en breng je hieronder duurzame dakmaterialen aan. Bij het isoleren van binnenuit breng je de isolatiefolie binnen aan. Roofsale biedt isolatiefolie aan van professionele kwaliteit.

Isolatiefolie voor schuine daken

Folie isolatie is heel effectief als isolatiemateriaal. Het neemt weinig ruimte in beslag, maar de isolatiewaarde is wel heel hoog.

In onze webshop vind je Superfoil meerlaagse folie. Dit isolatiemateriaal bestaat uit 19 lagen, waarmee je met gemak een RD-waarde van ruim 3,9 haalt. De isolatiefolie is bovendien opgenomen in de databank van de overheid voor subsidie en energielabel. Kies voor een duurzaam materiaal, want dat goed is voor het milieu.

Isolatie plat dak

Dakisolatie breng je het beste aan op de buitenkant van het platte dak. Isoleer je het dak aan de binnenkant? Dan heb je een groter risico op vochtproblemen.

Isoleer met een groendak

Wist je dat dakisolatie goed combineert met een groendak? Zo ziet je platte dak er mooi uit én het is goed voor het milieu. Wij combineren dit met EPDM, waar de plantenwortels niet doorheen kunnen groeien.

Dakbedekking met witte leislag reflectie

In de zomer heb je met een plat dak snel last van warmte. Kies voor een witte dakbedekking voor een optimale zonnereflectie. Zo blijft je huis of kantoor koeler en bespaar je energie van een airco.

Beter rendement van je zonnepanelen

Zonnepanelen werken het beste bij een temperatuur van 25 graden. Maar wist je dat de temperatuur van een plat dak in de zomer tot wel 85 graden kan oplopen? Kies voor een groendak of een dak met leislag reflectie voor een betere prestatie van je zonnepanelen.

Je dak verduurzamen met Roofsale

Duurzame dakmaterialen van goede kwaliteit koop je bij Roofsale. Wij zijn dé groothandel voor allerhande dakmaterialen voor aannemers, dakdekkers en particulieren. Bij ons kun je 6 dagen per week vanaf 06:00 uur ‘s ochtends terecht om je dakbenodigdheden op te halen. Isolatiefolie, dakisolatie en dakbedekking: in ons uitgebreide assortiment vind je altijd het product waar je naar op zoek bent.

Shop je benodigdheden in onze online webshop. Je vindt er een zeer uitgebreid assortiment kwalitatieve dakmaterialen voor een scherpe prijs. Kom je bestelling vervolgens bij ons ophalen of laat het gratis thuisbezorgen. Heb je voor aanschaf of je klus eerst nog advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. De ervaren dakdekkers die bij ons werken geven je graag vakkundig advies.

Shop alle dakmaterialen

Dakdekker

Ben je een zakelijke klant?

Schrijf je dan nu kosteloos bij ons in en winkel op factuur. Dan profiteer je van interessante kortingen.