Filters

Prijs

Soort dak

  •  (3)

Merken

  •  (1)
  •  (2)

Type

  •  (1)
  •  (1)
  •  (1)

Isolatiewaarde

  •  (1)
  •  (1)
  •  (1)

Superfoil en Isofolie

Dakisolatie is een essentieel onderdeel van ieder gebouw en speelt een essentiële rol bij het comfort van de bewoners. Een goed geïsoleerd dak kan het energieverbruik verminderen en het algehele comfort van een gebouw verhogen. Er zijn verschillende isolatiemogelijkheden voor hellende daken te vinden bij Roofsale, maar een van de meest populaire is isolatie met Polyisocyanuraat (PIR) hardschuim.

PIR-Hardschuim isolatie

PIR-hardschuim is een hoogwaardig isolatiemateriaal dat uitzonderlijke prestaties levert. Het is zeer geschikt voor het isoleren van schuine daken. Twee populaire merken die eruit springen als het gaat om dakisolatie zijn Bauder en Kingspan. Deze merken bieden een assortiment hoogwaardige PIR-isolatieproducten die geschikt zijn voor verschillende soorten hellende daken.

Voordelen van PIR-Isolatieplaten

Een van de grote voordelen van het gebruik van PIR-isolatie is dat het duurzaam en vochtbestendig is. Dit betekent dat de isolatiewaarde gedurende de hele levensduur van het gebouw behouden blijft. De PIR-isolatie is aan beide zijden voorzien van een dampdicht aluminium materiaal dat ervoor zorgt dat er geen kans is op condensatie.

PIR van Bauder of Kingspan

Bauder is een merk dat een assortiment isolatieproducten voor schuine daken aanbiedt, waaronder hun BauderPIR FA-isolatie. Dit product heeft een lage thermische geleidbaarheid, waardoor het zeer effectief is in het verminderen van warmteverlies. De isolatieplaten zijn licht van gewicht, waardoor ze gemakkelijk te hanteren en te plaatsen zijn.

Kingspan is een ander populair merk dat een reeks isolatieproducten voor schuine daken aanbiedt. De Therma TT46 van Kingspan is een hoogwaardige PIR-isolatieplaat die geschikt is voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. De plaat heeft een lage thermische geleidbaarheid en is bestand tegen vocht, waardoor het een ideale keuze is voor hellende daken.

PIR Isolatie van Roofsale

Kortom, dakisolatie is een essentieel onderdeel van elk gebouw en PIR-isolatie is een populaire keuze voor hellende daken. Merken als Bauder en Kingspan bieden hoogwaardige PIR-isolatieproducten die duurzaam, vochtbestendig en effectief zijn in het verminderen van warmteverlies. Het correct installeren van PIR-isolatie is belangrijk om maximale prestaties en comfort voor de bewoners te garanderen. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en effectieve isolatieoplossing voor jouw schuine dak, overweeg dan PIR-isolatie van Bauder of Kingspan.

Shop nu

Bij Roofsale helpen we je graag bij het vinden van de juiste PIR-isolatieproducten voor jouw project, en staan we klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Investeer in de isolatie van je dak en geniet van het verhoogde comfort en de besparingen op je energierekening!

Neem contact op

De beste materialen

Professionele kwaliteit en uitstekende merken.

Scherpe en heldere prijs

Zonder poespas of onvoorziene kosten.

Hulp en advies op maat

Wij helpen je met jouw dak-problemen.