Filters

Categorieën

Toon meer

Prijs

Folies, Membranen & Tapes

Bij Roofsale vind je de beste folies, membranen & tapes voor het aanbrengen van jouw dak. We maken uitsluitend gebruik van de beste kwaliteit materialen. De folies, membranen en tapes die bij Roofsale worden aangeboden zijn momenteel gebruikt op honderden daken. Ze zijn eenvoudig van gebruik en zorgen voor het beste resultaat.

De beste merken

Bij Roofsale vind je folies, membranen en tapes van de beste merken. Zo vind je in ons assortiment hoge kwaliteit loodband van Den Braven en diverse soorten isolatiefolie en spinvlies tape van Superfoil.

Het assortiment

In ons assortiment vind je al het materiaal dat je nodig hebt voor het afwerken van jouw dak. Je vindt op deze pagina onder andere isolatiefolies, dampdoorlatende folies, EPDM dubbelzijdig rubbertape, spinvlies tape, loodband en aluminium tape.

Folies, membranen en tapes van Roofsale

Bij Roofsale hebben wij ruime kennis en ervaring in huis als dakdekkers. Met deze ervaring kunnen wij onze klanten verzekeren van de beste producten, adviezen, service en kwaliteit. In onze groothandel vind je een ruim assortiment aan dak-producten stuk voor stuk gemaakt van uitsluitend professionele materialen.

Wij zijn 6 dagen in de week bereikbaar en staan met ons ervaren team klaar om advies en hulp op maat te leveren. Zo vind je op bij Roofsale alles wat je nodig hebt om jouw dak-problemen op te lossen. Neem direct contact op of kom langs in onze showroom!

De beste materialen

Professionele kwaliteit en uitstekende merken.

Scherpe en heldere prijs

Zonder poespas of onvoorziene kosten.

Hulp en advies op maat

Wij helpen je met jouw dak-problemen.