Terug

Lichtkoepels

Filters

Lichtkoepels

Bestel je koepels en dakramen

Ben je op zoek naar extra natuurlijk licht in je huiskamer, slaapkamer of zolder? Dan bieden de lichtkoepels en dakramen van ROOFSALE een duurzame en stijlvolle oplossing. Het toelaten van extra daglicht zorgt niet alleen voor een comfortabel en sfeervol binnenklimaat, maar bespaart ook energie door de vermindering in lampen.

Koepels en dakramen koop je in onze shop

Ben je benieuwd naar de lichtkoepels en dakramen die wij verkopen? Neem eens een kijkje in onze webshop

Waarom een koepel of dakraam?

Lichtkoepels en dakramen hebben verschillende voordelen. Een uitbouw, dakraam of een schuur van enkele meters lengte wordt al snel een donkere plek. Een lichtkoepel is de ideale oplossing om extra licht in de ruimte te creëren zonder dat je een lamp nodig hebt. ROOFSALE heeft lichtkoepels in verschillende vormen en afmetingen, passend bij elke situatie. Als onze lichtkoepels zijn van professionele kwaliteit en je kunt zelf kiezen voor een transparante of bijvoorbeeld melkwitte koepel, die iets minder licht doorlaat.

Daarnaast biedt een lichtkoepel of dakraam een prachtig uitzicht op de buitenlucht of sterrenhemel. Een mooi stukje luxe dus!

Bestel eenvoudig je koepel of dakraam

ROOFSALE biedt lichtkoepels en dakramen van de beste kwaliteit in elke prijsklasse, voor ieder wat wils dus! Kies uit ons uitgebreide assortiment!

Koepels en dakramen bij ROOFSALE

Alle dakramen en lichtkoepels van ROOFSALE worden gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit. We testen alle artikelen eerst zelf. Daarom weten we alle eigenschappen van het product en kunnen we je adviseren met elk vraagstuk.

Bestel je bij ons een lichtkoepel, dan krijg je de bevestigingsmaterialen en instructies er standaard bij geleverd. Ook dubbelwandig geïsoleerde dakopstanden maken deel uit van je bestelling, zodat warmteverlies zo veel mogelijk wordt beperkt. Voor een beetje doe-het-zelver is een dakkoepel installeren geen probleem.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box