Filters

Prijs

Categorieën

  •  (19)
  •  (15)
  •  (11)

Lijm, Kitten & Sealers

Bij Roofsale scharen we lijm, kit en sealers onder dezelfde categorie. Het zijn drie verschillende producten, maar er is ook overlap in gebruik. Zo is lijm er om twee delen aan elkaar vast te hechten en gebruik je kit om kieren en naden af te dichten. Maar we hebben ook lijmkit, wat eigenlijk een montagelijm is. Een sealer is er om een beschermende afwerklaag over een ondergrond of naden aan te brengen. Hierdoor maak je het water- en vuilafstotend en bestand tegen invloeden van buitenaf, waardoor je dakmaterialen langer meegaan.

Compleet assortiment lijm, kit en sealers

Bij Roofsale hebben we een zeer uitgebreid assortiment lijm, kit en sealers. Hieronder lichten we een paar producten en toepassingen graag voor je toe:

Lijm

In onze collectie lijmen vind je onder meer daklijm van Dachkon. Dat is een EPDM lijm voor het verlijmen van EPDM folie op de ondergrond. In de Bostik AquaBlocker vind je een duurzaam afdichtingsmiddel voor het repareren van dakgoten of het afdichten van aansluitingen bij dakkoepels en dakranden. De Royal primer gebruik je voor hechting van bitumen op diverse ondergronden.

Kit

In ons assortiment kit vind je van Den Braven twee soorten afdichtingskit en lijmkit. De afdichtingskit – Tixoplast gebruik je bijvoorbeeld voor het waterdicht afsluiten van bitumen dakbedekking, shingles en isolatieplaten. De afdichtingskit – Hybrifix is ook te gebruiken als constructie- of montagelijm.

Lijmkit is speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van verschillende materialen, zoals steen, beton, lood en zink. De polymeer kit van Dachkon gebruik je voor het dichten en afwerken van naden om lekkages te voorkomen.

Sealers

Bij onze sealers vind je een gevel impregneer van Mathys. Hiermee maak je beton, poreuze stenen en andere minerale ondergronden waterafstotend. Daarnaast hebben we een universele randsealer waarmee je de randen van een dakplaat en schroefgaten behandelt.

Lijm, kit en sealers koop je bij Roofsale

Lijm, kit en sealers van goede kwaliteit koop je bij Roofsale. Wij zijn dé groothandel voor allerhande dakmaterialen voor aannemers, dakdekkers en particulieren. Bij ons kun je 6 dagen per week vanaf 06:00 uur ‘s ochtends terecht om je dakbenodigdheden op te halen. Daklijm, dakkit en daksealer: in ons uitgebreide assortiment vind je altijd het product waar je naar op zoek bent.

Shop je benodigdheden in onze online webshop. Je vindt er een zeer uitgebreid assortiment kwalitatieve dakmaterialen voor een scherpe prijs. Kom je bestelling vervolgens bij ons ophalen of laat het gratis thuisbezorgen.

Shop nu

Heb je voor aanschaf of je klus eerst nog advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. De ervaren dakdekkers die bij ons werken geven je graag vakkundig advies.

Neem contact op

Ben je een zakelijke klant? Schrijf je dan nu kosteloos bij ons in en winkel op factuur. Dan profiteer je van interessante kortingen.

Schrijf je nu in

De beste materialen

Professionele kwaliteit en uitstekende merken.

Scherpe en heldere prijs

Zonder poespas of onvoorziene kosten.

Hulp en advies op maat

Wij helpen je met jouw dak-problemen.