Anjo is dé specialist op het gebied van platdak ontluchting!

Ontdek de hoogwaardige oplossingen van Anjo producten bij Roofsale. Als marktleider op het gebied van platdak ontluchting, biedt Anjo innovatieve en betrouwbare oplossingen die de prestaties en duurzaamheid van het dak verbeteren. Van platdak ontluchting tot waterdichte kabeldoorvoeren en efficiënte tegelbladvangers, Anjo biedt alles wat je nodig hebt om jouw platte dak te beschermen en te optimaliseren.

De Anjo Vent-Alu 3000 onluchtingskap voor platte daken is ontworpen met oog voor detail en kwaliteit. De onluchtingskap, gemaakt voor hoogwaardig kunststof en kwaliteitsklasse PP, zorgt voor ventilatie en voorkomt ophoping van vocht en warmte onder het dak. De ontluchtingkap is verkrijgbaar in verschillende hoogtes en met diverse buisdiameters. De plakplaat van aluminium zorgt voor een stevige bevestiging en duurzaamheid.

Anjo producten bij Roofsale

Daarnaast biedt Roofsale de juiste oplossing voor een waterdichte kabeldoorvoer met de Anjo Kabeldoorvoer PP Bochten. Deze kabeldoorvoer is perfect als er kabels door een plat dak geleid moeten worden. Deze unieke kabeldoorvoer is ontworpen met drie 45° bochten die naadloos op elkaar aansluiten dankzij de innovatieve lipringtechnologie. Door de vorm van de drie bochten is inwateren niet mogelijk. De cilindrische geforceerde plakplaat zorgt ervoor dat de PP bocht stevig op zijn plaats blijft, waardoor de installatie eenvoudig is. De kabeldoorvoer is verkrijgbaar in 50mm, 75mm en 110mm.

De kunststof tegelbladvanger van Anjo is perfect voor een optimale afvoer van hemelwater. Deze oplossing past op elk plat dak en met een omtrek van ruim 1,2 meter, staat hij garant voor een optimale doorstroming.

Bij Roofsale zijn we trots om samen te werken met Anjo, een merk dat staat voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Ontdek het assortiment en kies voor Anjo voor de beste ontluchting voor jouw platte dak.

De beste materialen

Professionele kwaliteit en uitstekende merken.

Scherpe en heldere prijs

Zonder poespas of onvoorziene kosten.

Hulp en advies op maat

Wij helpen je met jouw dak-problemen.