Filters

Prijs

BMI monier

Ontdek de BMI Monier oplossingen bij Roofsale

BMI Monier biedt een totaalpakket aan oplossingen voor een hellend dak: betonnen dakpannen, keramische dakpannen, daksysteemcomponenten en zonnestroom systemen. Monier is een van de grootste dakpannenproducenten ter wereld die alle onderdelen zelf ontwikkelt en produceert om tot een esthetisch en perfect weerbestendig hellend dak te komen. Bij Monier weten ze dat het uiteindelijk draait om hoe het gehele dak presteert. Een dak is namelijk een op elkaar afgestemd systeem en geen verzameling van losse onderdelen.

Monier bij Roofsale

Bij Roofsale vind je een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige betondakpannen en keramische dakpannen van Monier. Vanwege de duurzaamheid en veiligheid zijn de betondakpannen van Monier een populaire keuze. Ze zijn gemaakt met geavanceerde technologieën die zorgen voor een lange levensduur en uitstekende weerbestendigheid.

De dakpannen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten, stijlen en maten, waardoor je te allen tijde het perfecte dakontwerp kunt creëren dat bij de esthetiek van je huis past. Of je nu een modern of een traditioneel ontwerp nastreeft, de betondakpannen van BMI Monier bieden een uitstekende balans tussen functionaliteit en esthetiek.

Daarnaast biedt Roofsale een breed scala aan keramische dakpannen van Monier. Deze dakpannen bezitten een natuurlijke warmte & charme en voegen een vleugje ambachtelijke schoonheid toe aan elk dak. Met verschillende soorten designs en afmetingen kun je met gemak de dakpannen kiezen die naadloos passen bij de architectuur van je huis.

Het uitgebreide aanbod van Roofsale zorgt ervoor dat er altijd een dakpan beschikbaar is die aan je specifieke eisen voldoet.

De beste materialen

Professionele kwaliteit en uitstekende merken.

Scherpe en heldere prijs

Zonder poespas of onvoorziene kosten.

Hulp en advies op maat

Wij helpen je met jouw dak-problemen.