Filters

Prijs

Categorieën

  •  (8)
  •  (5)
  •  (4)

Type

  •  (1)

Ontluchting

Ontluchting is een essentieel onderdeel van uw dak. Bij ROOFSALE specialiseren wij ons in dakdoorvoeren. Een dakdoorvoer is een waterdichte plaat of dakpan met een pijp voor rookkanalen of ventilatie. Deze pijp gaat door het dak heen voor het aan-of-afvoeren van rook, gassen, geuren, verse lucht etc.

Waarom ontluchting op je dak?

“Waarom moet ik ontluchting op mijn dak plaatsen?” Het antwoord is eigenlijk heel simpel. Ontluchting is cruciaal om schadelijke gassen, stinkende geuren en andere vervelende luchtjes af te voeren. Daarnaast helpt ontluchting met het voorkomen van schimmels, door de luchtvochtigheid te verlagen.

Het inademen van schimmels is slecht voor uw gezondheid en dat van uw naasten. Schimmels gedijen in een warme en vochtige omgeving zoals de zolder. Door het plaatsen van een dakdoorvoer in uw zolder, verlaagt u de luchtvochtigheid en creëert u een extra toevoer van zuurstofrijke lucht.

 

Ontluchting bij ROOFSALE

ROOFSALE biedt u advies en kwaliteit aan op het gebied van ontluchting. Voor maatwerk of complexe vragen kunt u terecht bij ROOFSALE. Alle artikelen om de juiste ontluchting te regelen op jouw dak, vind je bij ROOFSALE. Staat jouw artikel er niet bij? Neem dan contact op met onze helpdesk.

Om de luchtkwaliteit te garanderen in ruimtes met een platdak is ventilatie van cruciaal belang. Behalve de aanvoer van verse lucht is ook de temperatuur en de luchtvochtigheid afhankelijk van goede ventilatie. Afhankelijk van de grootte van het dak en de ruimte adviseren we een of meerdere dakdoorvoeren voor ontluchting te installeren.

De beste materialen

Professionele kwaliteit en uitstekende merken.

Scherpe en heldere prijs

Zonder poespas of onvoorziene kosten.

Hulp en advies op maat

Wij helpen je met jouw dak-problemen.