Filters

Prijs

Categorieën

  •  (3)
  •  (2)

Nok- en Hoekkeper

Een goede afwerking is bij een dakconstructie erg belangrijk. Zo is het gebruik van kwalitatief zeer goede nok en hoekkeperrollen voor aansluiting van dakpannen en -stenen op de nok en hoekkeper nodig. Ze voorkomen dat vocht van buiten naar binnendringt en voeren lucht naar buiten af. Zo bescherm je er de nok en hoekkeper mee en zorg je voor optimale verluchting van de dakvlakken. Bij Roofsale in het assortiment vind je alles wat je nodig hebt om de nokconstructie van daken tegen vocht te beschermen. Producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding waar je niet zonder kunt.

De juiste bescherming voor de nok en hoekkeper

Bij hellende daken stroomt de lucht via de onderkant van de goot onder de dakpannen. Die lucht moet voor een natuurlijke ventilatie via de nok en kepers kunnen ontsnappen. Gebeurt dat niet? Dan kan het vocht niet weg en ontstaat er condensvorming. Speciale nokpannen (nokvorsten) en -stenen zorgen ervoor dat de lucht kan ontsnappen.

Onder die speciale nokpannen en -stenen zorgt de Universele Ruiterrol Optivent in het assortiment van Roofsale voor de afdichting van de ventilerende nok- en hoekkeperconstructies. De ruiterrol van BMI is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en makkelijk te verwerken.

Dakmortel en ruitersteun voor de juiste bevestiging

De Universele Ruiterrol Optivent bevestig je op de nok van het dak onder de nokvorsten. Om de nokpannen vast te zetten shop je bij Roofsale dakmortel van Flexim. Dat is een kant-en-klare dakmortel met natuurlijke ingrediënten voor het vastleggen van nokvorsten en dakpannen.

Voor een mooie daknok hebben we ruitersteunen in ons assortiment. Die dragen de balk die bovenop de nokgording of hoekkeper zit, waar je de ruiterrol en nokvorsten op bevestigt. Een ruitersteun voorkomt dat de balk gaat schuiven, waardoor lekkage kan ontstaan. Ook creëer je er die typische puntvorm van een zadeldak mee.

Alles voor de nok en hoekkeper koop je bij Roofsale

Kwalitatief zeer goede producten voor de nok en hoekkeper van daken koop je bij Roofsale. Als dé groothandel voor dakmaterialen vind je bij ons alles wat je als aannemer, dakdekker en particulier nodig hebt. Bij ons kun je 6 dagen per week vanaf 06:00 uur ‘s ochtends terecht om je dakbenodigdheden op te halen. Of laat je jouw producten gratis bij je werk of thuis bezorgen.

Koop je benodigdheden in onze online webshop. We hebben een zeer uitgebreid assortiment kwalitatieve dakmaterialen voor een scherpe prijs. Kom je bestelling vervolgens bij ons ophalen of laat het gratis thuisbezorgen.

Shop nu

Heb je voor aanschaf of je klus eerst nog advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. De ervaren dakdekkers die bij ons werken geven je graag vakkundig advies.

Neem contact op

Ben je een zakelijke klant? Schrijf je dan nu kosteloos bij ons in en winkel op factuur. Dan profiteer je van interessante kortingen.

Schrijf je nu in

De beste materialen

Professionele kwaliteit en uitstekende merken.

Scherpe en heldere prijs

Zonder poespas of onvoorziene kosten.

Hulp en advies op maat

Wij helpen je met jouw dak-problemen.